Wat kan je altijd doen?

Natuurlijk hoef je niet te wachten tot we vanuit de Jeugdcommissie iets leuks organiseren om te gaan tennissen. Het is dan wel de bedoeling dat je lid wordt. En wat je dan allemaal krijgt! Vrij spelen, toernooien, jeugdclubkampioenschappen, tenniskamp, jeugdmiddagen, competitie en geelevents hoort daar allemaal gewoon bij. En je kan je dan opgeven voor tennisles.

Kijk hieronder maar eens.

Tennislessen
Bij tennis denk je vaak aan tennislessen. Tennisschool Berry Janse (TSBJ) doet dit op onze banen heel leuk volgens het Tenniskidsprogramma van de KNLTB. Je lest natuurlijk ook met de rode, oranje, groene of gele bal. En lessen doe je met een groep van zes in een les op 2 banen, met 4 in een les op 1 baan of je neemt privéles. 

Opgeven kan op de Tennisles pagina (zie hieronder) en je kan ook aangeven bij wie je in de les wil. Wanneer nu de tennislessen zijn kan je hier zien. Als je wilt proberen of tennis leuk voor je is, vraag dan om 2 of 3 proeflessen. Daarna schrijf je je in voor de tennislessen bij TSBJ en je wordt dan natuurlijk lid van LTV Bleiswijk! Het tennisjaar loopt van 1 april tot 31 maart, als je gedurende het tennisjaar lid wordt, betaal je het gedeelte van het jaar.

Check de details op de Tennisles pagina.

Vrij spelen
Dat kan ook! Op de minibanen mag je altijd gewoon spelen.
En op de grote banen kan elke dag:
- iedereen tot 19:30 uur.
- 14 jaar en ouder tot 21:00 uur.
- in juli en augustus 12 jaar en ouder tot 21.00 uur.
Vóór Corona werd binnen in het clubhuis een digitaal afhangbord gebruikt. Nu is er de KNLTB ClubApp waarmee je gemakkelijk een baan reserveert. Vrij spelen in het weekend kan ook, maar kijk dan op de website of er geen toernooi of competitie is want dan zijn de banen bezet.

Toernooi spelen
Dat is hartstikke leuk! En leerzaam! En kan bij verschillende verenigingen. Single, of met een tennisvriendje of vriendinnetje dubbelen. Misschien allebei? Super gezellig!
Zie deze pagina op tennis.nl voor verdere informatie.