Wat zijn de jeugdactiviteiten?

 

Clinic basisscholen en instuif (ook voor niet-leden)

De 5 basisscholen krijgen een uitnodiging voor een tennisclinic in februari met de kinderen van groep 3 en 4. Deze wordt met veel enthousiasme gegeven door de tennisleraren van onze Tennisschool Berry Janse. En daarna een instuif op woensdagmiddag in maart, zodat nog een keer gratis een tennisles gevolgd kan worden.
Nog een keer tennissen en nog geen lid? Voor €1 kan iedereen meedoen met onze jeugdmiddagen!

Opening van het seizoen
We starten het nieuwe tennisseizoen in maart met een dag voor de jeugdleden.
Zodra je het leest schrijf je je natuurlijk in via de WhatsApp groep!

Jeugdmiddagen met rackettrekken en meer
Elke maand een gratis jeugdmiddag! Of je betaalt als niet-lid een kleine bijdrage van €1. De middag starten we met rackettrekken zodat je elke keer met en tegen anderen van jouw kleur bal speelt.

Wat doen we dan?

We leggen alle rackets bij elkaar en pakken steeds willekeurig 4 rackets. En dan speel je samen een half uur een partijtje. En dan nog een keer! Of de teams worden op een andere manier ingedeeld. Kan ook. En dan om rustig bij te komen lekker samen een film, spelletje, speurtocht of bingo.

Zie je mail, flyer, WhatsApp of deze site voor de volgende jeugdmiddag.

Gele Tennisladder
Beginner Geel of gevorderd en zin om wat vaker wedstrijden te spelen? Makkelijker wordt het niet om allemaal nieuwe tennismaatjes te ontmoeten!

1 of 2 keer per week de baan op. Je stijgt op de ladder als je wint en daalt als je verliest. En je tegenstander is vaak dus even goed als jij.

Schrijf je in via deze link.


Competitie
Tennis je in de Tenniskids Rode competitie? We doen leuke spelletjes en spelen korte wedstrijden tot 7 punten. In de Tenniskids Oranje duren de wedstrijden iets langer en gaat het om 5 games. De Groene competies speel je ook weer langere wedstrijden tot 2 gewonnen sets waarbij de derde set een tiebreak is.

En daarna kom je in de Junioren Competitie van 11 t/m 14 jaar of van 13 t/m 17 jaar met elk weer iets verschillende regels.

Wil je meer weten? Kijk hier voor Tenniskids en hier voor de Junioren Competitie. Of stuur een mail/app en vraag naar Iris Lansdorp (Rood en Oranje), Marike Biemond (Groen) of Natascha Rieff (Junioren, Geel).

JCK (jeugdclubkampioenschappen)
BekersAlle jeugdleden van LTV Bleiswijk kunnen meedoen! Aan 1 of 2 onderdelen (enkel, dubbel, mixpartij) met de kleur ballen waarmee tijdens de les gespeeld wordt. Je speelt altijd meerdere partijen. En naast wedstrijden zijn er ook allerlei andere leuke activiteiten rondom een thema. De winnaars van de single jongens en meisjes t/m 17 jaar mogen in de daaropvolgende week deelnemen aan de Senioren Clubkampioenschappen! En win jij de beker voor de meest enthousiaste speler?

In mei zie je in Nieuwsbrief, op Facebook en allerlei andere plekken dat je je in kan schrijven!

Bleiswijk Open Jeugd Toernooi
Leden van alle tennisverenigingen kunnen meedoen. Voor Rode en Oranje kinderen is er een middag met korte wedstrijdjes.

Inschrijven ook hier enkele weken voordat het toernooi begint.

Tenniskamp
Gezellig een weekend op Tenniskamp met jeugdleden van LTV Bleiswijk en Berkenroden van 6 tot 16 jaar. Roland van Meggelen zorgt voor een verrassend tennisprogramma. En allerlei andere leuke activiteiten. En je slaapt daar natuurlijk ook. Het is in een weekend van de zomervakantie en kost 125 euro.

Wil je mee? Meld je aan via mail naar [email protected]

Ouder-kind toernooi
Een kind en een ouder(e) spelen samen een dubbelpartij van een half uur. En dat 3 of 4 keer. Het is echt een gezelligheidstoernooi, dus geen uitslagen en geen prijsuitreiking.

Let op de WhatsApp groep en schrijf je op tijd in!