Het lidmaatschap

Word ook lid!

Wilt u lid worden van onze gezellige, actieve, kwalitatieve club voor iedereen?
Schrijf u snel in via het online inschrijfformulier "Lid worden?" rechtsboven in de menubalk.


Contributie

De contributie bedraagt:

Senioren A 18 t/m 24 jaar - € 133 per jaar

Senioren B vanaf 25 jaar - € 181 per jaar

Junioren t/m 17 jaar € 96 per jaar

Inactief - € 91 per jaar

Inschrijfgeld - € 35

Voor tennisgezinnen met meerdere jeugdleden wordt een gezinskorting van € 25 toegepast op de contributie. Dit geldt vanaf het tweede jeugdlid in een gezin waarvan tenminste één van de ouders senior lid is.

Ledenstand

De LTV Bleiswijk heeft op dit moment ongeveer 750 leden.

Contributienota ‘s

De nota’s zijn per email door de financiële administratie verzonden. Betaal tijdig zodat u geruisloos met uw nieuwe tennispas in het nieuwe seizoen door kan tennissen.

Uw nieuwe tennispas
De tennispassen worden in de week van 25 maart naar u toegestuurd per post. In tegenstelling tot eerdere ontvangen passen is uw tennispas langer dan 1 jaar geldig. Een opvallende aanpassing naast het verdwijnen van het jaartal, is het ontbreken van de speelsterkte op de pas. 

U kunt met de nieuwe meerjarige ledenpas verder probleemloos een baan afhangen op het KNLTB Afhangbord.

De pas is vanaf 1 april alleen geactiveerd wanneer de contributie voor dit jaar is voldaan en het IVA certificaat is behaald. Laatste geldt voor leden die bardienst dienen te vervullen. Het IVA certificaat van vorige jaren is nog geldig. Na 1 april worden de pasjes 1x per week gedeblokkeerd. Indien de (verlate) contributie vrijdags is bijgeschreven op onze rekening wordt de blokkade de eerstvolgende maandag opgeheven.

Wijzigingen doorgeven
Helaas constateren wij dat sommige van onze leden vrij laks zijn met het doorgeven van wijzigingen. Wilt u zodra er bij u iets wijzigt in uw NAW gegevens (ook e-mailadres!!) dit direct doorgeven aan de ledenadministratie.

Vragen?
Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie Dan kunt u contact opnemen met:

Stef Hoppenbrouwer
Grote Molen 8, 2665 MC Bleiswijk
e-mail: [email protected]