Competitie senioren

Vanaf nu is het mogelijk in te schrijven voor het aankomende competitieseizoen; voorjaarscompetitie 2023.
 
Je kan hier inschrijven.

De nieuwe banen liggen, het park is fantastisch mooi geworden. Dus we kunnen vol trots de baan op!

Deze competitie start in april 2023. De speeldata vind je hier.

Zoals altijd kan er bij LTVBleiswijk op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag competitie gespeeld worden.

Maar dit jaar kan er ook op de donderdagavond competitie gespeeld kan worden. De donderdagavond competitie is mogelijk voor de HD en DD maar is extra leuk voor de spelers en speelsters met speelsterkte 8&9. Er worden 2 dubbels gespeeld waarbij alle combinaties mogelijk zijn. Heb je nog niet eerder competitie gespeeld en wil je hier meer over weten, neem gerust even contact met ons op. Heb je geen team, dan kunnen we (samen met de tennistrainers van TSBJ) kijken of er een team te vormen is.

Vrijdagavond competitie

De KNLTB heeft besloten om ook de voorjaarscompetitie op de vrijdagavond 'om de week' te spelen.

De GD teams spelen de ene week, de HD en DD spelen de andere week. Er worden 5 wedstrijddagen gespeeld maar wel volledige wedstrijden met een super tiebreak in de 3e set.

Door de aanleg van de padelbanen, zijn er nog 8 in plaats van 10 banen beschikbaar voor de competitie.   

Omdat het aantal beschikbare banen beperkt is, is het aantal teams per dag helaas ook beperkt. Als er meer teams inschrijven dan mogelijk is, hebben de bestaande teams voorrang. Een bestaand team is een team dat vorig jaar ook KNLTB Competitie heeft gespeeld op dezelfde competitiedag. Als zich meer teams aanmelden dan door de bond is toegestaan, worden nieuwe teams door middel van loting toegevoegd.

De competitiebijdrage bedraagt € 105,- voor de teams die op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag spelen. Voor de vrijdagavond is de bijdrage € 75 per team.  

Inschrijven kan vóór 31 december 2022.

Diegene die de inschrijving verzorgt is de teamcaptain. Als teamcaptain ben je het aanspreekpunt voor de competitieleiding en ben je verantwoordelijk voor de communicatie, competitiebijdrage en overige verplichtingen die daarbij horen. De captain ontvangt voorafgaand aan de start van de competitie alle informatie en de tennisballen.

Voor het inschrijven van een dames- of herenteam moeten tenminste 5 personen worden opgeven. Voor een mix team geef je tenminste 3 dames en 3 heren op.

Voor vragen kan je contact opnemen met de competitieleiding, José Hoppenbrouwer (06-43501207) en/of Jacqueline Trompetter (06-18818192). Of per e-mail: [email protected]

 

Groetjes, José & Jacqueline