Competitie senioren

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie is geopend. Je vindt hier het inschrijfformulier. Let op: inschrijven kan tot 20 december a.s.

De padelcommissie verzorgt de inschrijving voor de padelcompetitie. Inschrijven kan hier  

De voorjaarscompetitie 2024 start in april.  De speeldata vind je hier. De vrijdagavonden wordt 5 keer gespeeld, de overige dagen 7 keer.
Kijk alvast goed naar deze data. Houd er rekening mee dat je ook op de inhaaldata voldoende spelers beschikbaar moet hebben.    

Als er meer teams inschrijven dan mogelijk is, hebben de bestaande teams voorrang. Een bestaand team is een team dat vorig jaar ook KNLTB Competitie heeft gespeeld op dezelfde competitiedag. Als zich meer teams aanmelden dan door de bond is toegestaan, wordt door middel van loting bepaald welke teams ingeschreven kunnen worden. Een team dat in 2023 is uitgeloot, heeft in 2024 in ieder geval het recht om deel te nemen aan de competitie.

Voor het inschrijven van een dames- of herenteam moeten tenminste 5 personen worden opgeven. Voor een gemengd dubbel team geef je tenminste 3 dames en 3 heren op. De competitiebijdrage is de afgelopen jaren gelijk gebleven.

Diegene die de inschrijving verzorgt is de teamcaptain. Als teamcaptain ben je het aanspreekpunt voor de competitieleiding en ben je verantwoordelijk voor de communicatie, competitiebijdrage en overige verplichtingen die daarbij horen. De captain ontvangt voorafgaand aan de competitie alle informatie en de tennisballen.

De KNLTB maar ook onze vereniging hecht veel belang aan het zoveel mogelijk spelen van wedstrijden. De KNLTB is afgelopen najaar strenger gaan controleren en heeft ook boetes opgelegd als er geen goede reden was om een wedstrijd niet te spelen (bijvoorbeeld bij een 'no show').  Dat betekent dat als er om wat voor reden dan ook niet gespeeld kan worden op de geplande wedstrijddag, je goed moet kijken naar wat de toegestane opties zijn om in te halen. We komen hier voorafgaand aan de competitie nog op terug.  

Heb je nog niet eerder competitie gespeeld en wil je hier meer over weten, neem gerust even contact met ons op. Heb je geen team, dan kunnen we (samen met de tennistrainers van TSBJ) kijken of er een team te vormen is.

Voor vragen bel of mail ons gerust. 
 
Groetjes,
José (06-43501207) & Jacqueline (06-18818192)
[email protected]