Competitie senioren

De voorjaarscompetitie is nog in volle gang, en meteen kan ingeschreven worden voor de najaarscompetitie! LET OP: JE KAN INSCHRIJVEN TOT 3 JUNI A.S.

Deze competitie start in september 2023. De speeldata vind je hier.

Zoals altijd kan er bij LTVBleiswijk op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag competitie gespeeld worden.

 Heb je nog niet eerder competitie gespeeld en wil je hier meer over weten, neem gerust even contact met ons op. Heb je geen team, dan kunnen we (samen met de tennistrainers van TSBJ) kijken of er een team te vormen is.

Omdat het aantal beschikbare banen beperkt is, is het aantal teams per dag helaas ook beperkt. Als er meer teams inschrijven dan mogelijk is, hebben de bestaande teams voorrang. Een bestaand team is een team dat vorig jaar ook KNLTB Competitie heeft gespeeld op dezelfde competitiedag. Als zich meer teams aanmelden dan door de bond is toegestaan, wordt door middel van loting bepaald welke teams ingeschreven kunnen worden. 

Diegene die de inschrijving verzorgt is de teamcaptain. Als teamcaptain ben je het aanspreekpunt voor de competitieleiding en ben je verantwoordelijk voor de communicatie, competitiebijdrage en overige verplichtingen die daarbij horen. De captain ontvangt voorafgaand aan de start van de competitie alle informatie en de tennisballen.

Voor het inschrijven van een dames- of herenteam moeten tenminste 5 personen worden opgeven. Voor een gemengd dubbel team geef je tenminste 3 dames en 3 heren op.

Voor vragen kan je contact opnemen met de competitieleiding, José Hoppenbrouwer (06-43501207) en/of Jacqueline Trompetter (06-18818192). Of per e-mail: [email protected]

 

Groetjes, José & Jacqueline