Tenniskamp Jeugd - Kiki verrast de jeugd met een clinic

11 september 2020


Kiki Bertens samen met mede-organisator van het kamp Roland van Meggelen en de jeugdleden Isa en Bo die net de clinic met Kiki afsloten.

Heraut - 11 september 2020 / Trees Borkus-Henskens

Bleiswijk – Wat maakt een vereniging zo gezellig en uniek dat je erbij wilt horen? Dat het beschikt over actieve leden, maar ook over een club vrijwilligers die de kans krijgt hun kwaliteiten te ontplooien en daar andere leden en zichzelf blij mee kan maken. LTV Bleiswijk is daar een goed voorbeeld van.

Het laatste weekend van augustus stond voor de jeugd tussen de 7 en 18 jaar vanaf vrijdagochtend helemaal in het teken van het jaarlijkse kamp. Met ditmaal bij thuiskomst op zondagmiddag een unieke verrassing. Niemand minder dan Kiki Bertens wachtte de jeugd op en verzorgde vervolgens voor allemaal in kleine groepjes een clinic.

Inmiddels voor het elfde achtereenvolgende jaar vertrok een groep van in totaal 67 jeugdleden en begeleiders van de Bleiswijkse tennisvereniging vrijdagochtend in alle vroegte richting Hardenberg waar zij gastvrij werden ontvangen bij de plaatselijke tennisvereniging en op de banen flink konden trainen. Vervolgens ging het naar het kamphuis in de bossen van Gees nabij Emmen. Nadat iedereen zijn plekje had gevonden ging de groep aan tafel om de ruim vierhonderd versgebakken pannenkoeken soldaat te maken. Waarna het tijd werd om te bowlen. Zaterdagochtend stond om acht uur het ontbijt gereed, waarna de groep naar de tennisbanen van Emmen vertrok om daar te gaan trainen. ’s Middags vermaakte iedereen zich in het klimbos van Grollo en ’s avonds wachtte zowel de bbq als een bosspel, zwemmen, voetballen of tafeltennissen en een gezellig kampvuur met silent disco (koptelefoontjes op). Zondag na het ontbijt werden de tassen weer ingepakt en zette de groep koers richting Bleiswijk waar de lunch werd gebruikt.

Het weekend werd afgesloten met de clinic van Kiki. Alle jeugdleden die deelgenomen hadden aan het kamp werden onderverdeeld in kleine groepjes die om de beurt 15 tot 20 minuten samen met Kiki trainden op de baan. De overige jeugdleden kregen in groepjes een training op een van de andere banen waar naast enkele begeleiders van het kamp ook de tennistoppers broers Bart en Rob v.d. Berg (eveneens aanwezig tijdens de Bleiswijk Open) present waren.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 529 0780

Address

Götzenhainsingel 14
2665 KP Bleiswijk