Tennisbanen worden vernieuwd vanaf 22 augustus

20 juli 2022


In tegenstelling tot eerdere communicatie heeft de aannemer tijd om vanaf 22 augustus, direct na het Bleiswijk Open (Heb je je al ingeschreven?) onze tennisbanen te gaan vernieuwen. Dit betekent dat je vanaf 22 augustus tot ergens eind oktober niet vrij kunt spelen.

De tennisbanen 3-10 worden vervangen. Op baan 1-2 hopen we nog steeds padelbanen te gaan aanleggen, maar daarvoor moeten wij met de gemeente in gesprek. Dit betekent dat we baan 1-2 voorlopig niet vervangen en dat Tennisschool Berry Janse hierop zijn lessen zal blijven geven. Op zondag zullen deze banen voor de jeugdcompetitie gebruikt worden.

Vervelend? Natuurlijk! Want we willen allemaal liever tennissen. Maar het grote voordeel is dat we vanaf eind oktober weer op mooie, nieuwe banen kunnen spelen.

En waarom duurt het twee maanden? Wij vervangen niet alleen de tennisbanen, maar er komt ook nieuw hekwerk, nieuwe verlichting (LED lampen) en het straatwerk wordt aangepakt. Kortom: voor zo'n grote renovatie van het park is twee maanden waarschijnlijk wel nodig. Natuurlijk houden wij jullie op de hoogte vanaf welke datum er weer gespeeld kan worden.

Namens het bestuur wensen wij jullie in deze zomermaanden extra veel tennisplezier toe. En heb je aanvullende vragen of opmerkingen? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Fijne tenniszomer!

Het bestuur

Nieuwscategorieën