Per direct nieuwe interim voorzitter

01 september 2022


Om persoonlijke redenen zal Bert Amesz zijn taken als voorzitter iets eerder dan gepland (in februari loopt zijn termijn van drie jaar af) neerleggen.

Dit betekent dat het Dagelijks Bestuur tot de ALV in februari juridisch zal bestaan uit Roy van den Berg en Marina Spelbrink.

Met alle plannen rondom padel, het aansturen van de verschillende commissies en het verbinden van oude en nieuwe leden zijn wij zeer blij dat Wouter Hoppenbrouwer heeft aangegeven -per direct- het komende half jaar als interim voorzitter te willen fungeren. Wouter heeft als streven om zich bij wederzijdse tevredenheid in de ALV van februari 2023 beschikbaar te stellen als voorzitter.

Wouter is bij veel van jullie waarschijnlijk al bekend. Ongeveer 15 jaar geleden heeft Wouter al eens de rol van voorzitter van LTV Bleiswijk ingevuld. Maar hij heeft ook in de barcommissie gezeten en jarenlang met een goed team het Bleiswijk Open Jeugdtoernooi georganiseerd. Daarnaast is Wouter de afgelopen 12 jaar raadslid geweest in Lansingerland.

Wij heten Wouter daarom van harte welkom als interim voorzitter en kijken uit naar de samenwerking!

Roy van den Berg en Marina Spelbrink

Nieuwscategorieën