LentePlus Toernooi 2024

Voor actieve senioren van 60 jaar en ouder wordt dit opnieuw een prachtig en gezellig toernooi!  Het 3e lente plus-toernooi van de L.T.V. Bleiswijk op dinsdag 7 mei 2024. Meld je nu aan

LentePlusToernooi 2024

Voor senioren (m/vr) van ca. 60 jaar en ouder is op dinsdag 7 mei aanstaande het jaarlijkse Lente Plus Toernooi gepland. De eerste twee edities werden druk bezocht en waren meer dan geslaagd. Dit toernooi belooft weer een succes te worden.

Waar schrijf ik me voor in?

Je schrijft je individueel in. Wij spelen alleen dubbels en zonder vaste partner. De inloop is vanaf 09.00 uur, waarna de eerste wedstrijden om 10.00 uur starten. De baanindeling geschiedt volkomen willekeurig en wordt per speelronde door loting bepaald. Het kan voorkomen, dat de baan ingevuld wordt door 3 dames en 1 man of andersom.  Dit geldt voor zo wel tennis als padel. De wedstrijden duren maximaal 30 minuten. ’s Ochtends 2 wedstrijden en ’s middags 2. Als je maar 1, 2 of 3 wedstrijden wenst te spelen kan dat natuurlijk ook. Je hoeft dit niet eerder aan te geven. 

Een lichte lunch, ook mogelijk voor niet spelers

Rond 12.00 uur ruimen wij tijd in voor een lichte lunch. Deze lunch is ook te bestellen voor 60 plus leden die niet mee doen aan het toernooi maar gezellig komen kijken.

Wat krijg je voor het inschrijfgeld?

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00. Je krijgt hiervoor 1 koffie/thee bij aanvang van het toernooi en een lunch bestaande uit 2 broodjes, melk/karnemelk en een kop soep. Na afloop bij de after tennis regelen wij enkele hartigheidjes. Dit geldt dus ook voor 60 plus leden die alleen komen kijken en aan de lunch/borrel meedoen.

Het bedrag is € 5,00 hoger dan dan vorig jaar, omdat we dit jaar geen sponsoring van Ammerlaan en Jumbo hebben.

Aanmelden

Je kunt je hier per persoon aanmelden:  https://www.ltvbleiswijk.nl/form/lenteplus2024 

 

Wij verheugen ons op een grote opkomst en wensen een ieder alvast een fijne en sportieve dag toe.

De organisatie: Frans van Meggelen, Evert van Moorselaar en Wim van Berkum