LentePlus Toernooi 2023

Voor actieve senioren van 60 jaar en ouder wordt dit opnieuw een prachtig en gezellig toernooi!  Het 2e lente plus-toernooi van de L.T.V. Bleiswijk op donderdag 11 mei 2023. Meld je nu aan

Op donderdag 11 mei vindt voor clubleden (m/v) ouder dan 60 jaar het 2e LentePlus Toernooi gepland. Na een succesvol 1e toernooi was de roep om herhaling groot. Dit keer staan ook de Padel banen ons ter beschikking voor de liefhebbers. De inschrijving is individueel. Er wordt alleen gedubbeld zonder vaste partner.

De wedstrijden duren max 30 minuten. Je speelt 2x in de ochtend en 2x in de middag. Rond 12.00 uur krijg je ook nog een lichte lunch.

De toernooileiding / organisatie stelt het speelschema vast. De inloop is vanaf 09.00 uur, waarna de eerste wedstrijden om 10.00 uur starten.

Het speelschema is op de dag vanaf 09.00 uur beschikbaar. Er wordt gedubbeld en gespeeld met een toegewezen partner. Wellicht wordt een baan ingevuld door 3 vrouwen en 1 man of andersom.

Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro (kosten en lunch). Dit kun je op de dag zelf betalen. Wij sluiten de tennis- en padeldag af met een gezellige after tennis-padel.

Je kunt je hier per persoon aanmelden: https://www.ltvbleiswijk.nl/form/lenteplus2023 

Wij verheugen ons op een forse opkomst en wensen een ieder alvast een hele gezellige en relaxte dag toe.

De organisatie:
Frans van Meggelen, Evert van Moorselaar en Wim van Berkum.