Bleiswijk Open 2023

Voor de 2023-editie hebben we weer twee 'Legends' gestrikt die mee zullen doen in de Heren Dubbel 2, namelijk onze terugkerende legend ๐๐š๐ฎ๐ฅ ๐‡๐š๐š๐ซ๐ก๐ฎ๐ข๐ฌ en... voormalig nummer 4 van de wereld: ๐€๐ง๐๐ซ๐ž๐ข ๐Œ๐ž๐๐ฏ๐ž๐๐ž๐ฏ uit Oekraรฏne!   

Dit jaar is er voor het eerst ook ๐ฉ๐š๐๐ž๐ฅ als onderdeel van het Bleiswijk Open! Voor de spelers met de rating van 4 t/m 9 hebben we een padeltoernooi, maar daarnaast zijn wij ook een van de zeventien landelijke ๐๐Ÿ๐Ÿ“๐ŸŽ-toernooien voor de spelers met een rating van 1 t/m 3.  

Van 12 t/m 20 augustus willen wij met de toevoeging van padel, de twee legends en nog veel activiteiten er weer een mooie editie van maken!  

Vanaf nu kun je inschrijven!!! Je kunt maximaal voor twee onderdelen inschrijven, waarbij een combinatie van padel en tennis mogelijk is.   

Klik op de onderstaande link en meld je meteen aan, want je weet het: ๐ฏ๐จ๐ฅ=๐ฏ๐จ๐ฅ! https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/01A94DD1-0C17-4DCE-864B-D0FF512BD0EC