Bleiswijk Open 2021

Het Bleiswijk Open 2021! 

Morgen, 14 augustus, gaat het Bleiswijk Open 2021 van start. Ook dit jaar hebben we weer een paar geweldige “Legends” kunnen uitnodigen, die weer voor spektakel gaan zorgen en fantastisch tennis zullen laten zien. 

LEGENDWEEKEND - ZATERDAG 21 AUGUSTUS

   

Oud-gedienden Martin Verkerk en Paul Haarhuis zijn er ook dit jaar weer bij en als kers op de taart hebben we ook de Wimbledon-winnaar van 1996 Richard Krajicek zover gekregen dat hij komt spelen.

 

Tevens hebben we nog een Paralympisch kampioen weten te strikken, namelijk Jiske Griffioen. Zij zal een demonstratiewedstrijd rolstoeltennis spelen tegen Robin Ammerlaan, ook Paralympisch kampioen en zelfs voormalig nummer 1 van de wereld. Op deze manier willen we het rolstoeltennis bij ons op de club een gezicht geven en zo meer bewustzijn creëren voor deze tak van (top)sport. 

Op zaterdag 21 augustus zal dit speciale event starten om 17.30 uur en tot ca. 22.00 uur duren. In verband met de nog steeds beperkende coronamaatregelen kunnen we ook maar een beperkt aantal mensen toelaten, dus zorg dat je erbij bent!

Sponsorpakketten

Voor ons “Legends-weekend” hebben wij speciale sponsorpakketten samengesteld. Alle opbrengsten hiervan gaan ook dit jaar weer naar een goed doel, namelijk de Krajicek Foundation. De foundation zet zich in om gelijke kansen te creëren voor alle kinderen om dicht bij huis, in een sociaal veilige omgeving, minimaal 1 uur per dag te bewegen.

Wil je een sponsorpakket aanschaffen en daarmee de foundation steunen? Dan hebben wij de volgende opties voor je:

Optie 1: een center court VIP-tafel, inclusief 12 flessen drank, een luxe kaasplank en hostess à € 1.000,-
Optie 2: 6x tribunekaart, inclusief een luxe kaasplank à € 300,-

Je kunt hiervoor een mail sturen naar [email protected] of bellen naar: 
06-52 30 06 01

Uiteraard is iedereen ook langs de baan van harte welkom, dus laten we er met z’n allen ook dit jaar weer een fantastisch en sportief toernooi van maken en tevens een mooi bedrag voor het goede doel ophalen. Via onderstaande link is vanaf vrijdag 13 augustus het speelschema van het toernooi.
https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/95D9A7FC-E73F-4184-95F7-A05EA92D1EC9