ALV wordt uitgesteld naar 7 september

12 juli 2021


Helaas heeft het bestuur zojuist het moeilijke besluit moeten nemen om de ALV van morgenavond uit te stellen. 

De huidige corona situatie met veel stijgingen draagt ertoe bij dat meerdere leden hebben aangegeven zich niet prettig voelen bij het idee om in het clubhuis bij elkaar te komen, terwijl zij zich wel hadden aangemeld.

Het bestuur vindt het belangrijk dat voor een besluit over nieuwe tennisbanen en padel iedereen zich gehoord voelt en achter het besluit kan staan.

Daarom wordt de nieuwe ALV datum dinsdagavond 7 september vanaf 19.30. Het bestuur zal deze datum gaan voorbereiden als digitale vergadering. In het gunstigste geval kan het alsnog een fysieke ALV worden. In het ongunstigste geval wordt het dan een digitale ALV.

In de tussentijd gaat het bestuur door op basis van het voorgenomen besluit om padelbanen toe te voegen aan ons tennispark. Hiervoor zal de vergunningaanvraag bij de gemeente en de subsidie-aanvraag worden doorgezet, zodat er op 7 september een nog duidelijker plan gepresenteerd kan worden.

Onze excuses voor de late annulering. Wij realiseren ons maar al te goed dat veel mensen hun planning hebben aangepast om bij de ALV aanwezig te zijn. Het is dan ook geen lichtzinnig genomen besluit, maar de gezondheid van een ieder staat voorop.

Nieuwscategorieën