Nieuws

TENNIS BINNEN - Racketcentrum - LTVB DEAL

De afgelopen weken is het bestuur uitvoerig in gesprek geweest met Dennis Vollebregt van Sportstudio Workout.
De aanleiding was de ontbinding van het huurcontract tussen korfbalvereniging de Weidevogels en SRC Rottemeren.

Dennis zal de komende periode de exploitatie van de tennishal opzich nemen en gaat daarom graag de samenwerking met onze vereniging aan.

LTV Bleiswijk DEAL
Het bestuur heeft een leuke en aantrekkelijke deal weten te sluiten waar zowel de leden als de club beter van worden. LTVB-leden kunnen namelijk tijdens de openingstijden van Sportstudio Bleiswijk met 20% korting spelen op de 4 binnenbanen.

Win-Win situatie; bespaar EN verdien geld voor de club!
Heel de winterperiode op een vast moment een baan huren (wintercontract), een 10-rittenkaart of los een baan huren, bij alle opties krijgen leden (op vertoon van het KNLTB pasje) de 20% korting en daarbij gaat er ook een deel van het bedrag naar de club.

Wil/ga jij (een keer) binnen tennissen?
Reserveer een baan via: 010-3134777

Bij aankomst kan men zich melden bij de balie van sportstudio Workout en op vertoon van je LTV Bleiswijk/KNLTB pasje ontvang je de korting. Na betaling reserveert Sportstudio Workout een deel van het bedrag voor onze club.

Dus bij regen, vorst of andere ongunstige omstandigheden hebben we een leuk en aantrekkelijk alternatief! Doe er je voordeel mee en vergeet vooral niet te melden dat je lid bent van LTV Bleiswijk.

Zie hieronder de tarieven voor de winterperiode 2019-2020: 

« Terug

» Nieuws archief