Nieuws

Jeugd Event TSBJ: Paashazentoernooi


Wij organiseren een Jeugd Event op 17 maart voor alle locaties waar wij lesgeven.

De jeugdcommissie van LTV Bleiswijk heeft voor deze eerste editie de banen ter beschikking gesteld.We spelen dus op de Gotzenhainsingel 14, 2665 KP, Bleiswijk.

Iedereen in de leeftijd van 5 t/m 17 jaar die een balletje wil slaan, kan zich inschrijven voor dit event!

Je kan je hier inschrijven. De link kan je ook vinden op de pagina van Tennisschool Berry Janse op Facebook. Gelijk deze pagina even liken en je blijft op de hoogte van alle aktiviteiten van de tennisschool.

 

Het event bestaat uit 3 onderdelen waaruit gekozen moet worden:

Adoptietoernooi:         10.00 uur – 14.00 uur

Jeugdtoernooi:            10.00 uur – 14.00 uur

Rood Event:                 10.00 uur – 12.00 uur

 

Zorg ervoor dat je 15 minuten voor aanvang aanwezig bent om de betaling te regelen en je speelschema op te halen.

De kosten bedragen € 5,00 per persoon en dienen bij de wedstrijdtafel te worden voldaan op zondag 17 maart voor de start van het event.

 

In het adoptietoernooi speelt een volwassene samen met een junior een dubbelspel. Ieder team speelt 4 keer 25 minuten tegen verschillende teams. Dit gebeurt op de nivo’s oranje en groen.
 

In het jeugdtoernooi zal iedereen zich vier keer 25 minuten helemaal kunnen geven in een dubbelspel, waarbij de kids steeds met een ander en tegen anderen spelen. Dit gebeurt op de nivo’s oranje, groen en geel.
 

Bij het Rode Event spelen de kinderen wedstrijdjes tot de 7. De kinderen spelen minimaal 6 wedstrijdjes. Voor deze groep is er ook een tennisworkshop, kleurtafel en nog meer verrassingen.

 

Tot ziens op 17 maart!

« Terug

» Nieuws archief