Nieuws

Even voorstellen… De Activiteitencommissie

Graag willen wij ons als nieuwe commissie aan u als lid van LTV Bleiswijk voorstellen.

Zoals jullie weten heeft het bestuur in het begin van het seizoen een sessie “Hutje op de Hei”  georganiseerd met betrokken en enthousiaste leden. Daar zijn verschillende speerpunten voor beleid gedefinieerd waaronder “activiteiten binnen de vereniging”. Als deelnemers van de sessie hebben Iris en Arjan zich aangemeld om dit binnen de vereniging handen en voeten te gaan geven in een nieuwe commissie. Pratend met verschillende leden heeft ook Jose zich toegevoegd als lid van deze commissie.

De commissie heeft als doelstelling “ leden te verbinden aan de L.T.V. Bleiswijk door het aanbieden van voldoende activiteiten”.

Wij zijn een coördinerende commissie. We zullen als commissie tenminste twee gouwe-ouwe activiteiten nieuw leven inblazen en zullen daarnaast enthousiaste leden die graag een andere activiteit of eenmalig event willen organiseren met raad en daad ondersteunen en begeleiden.

De commissie is helaas nog niet compleet en wij zijn op zoek naar nog twee nieuwe leden. Om activiteiten breed te kunnen aanbieden zouden we van alle lagen binnen de vereniging mensen in onze commissie willen hebben.

Ben je tussen de 18 en 30 jaar en voel je iets om voor deze doelgroep iets te doen dan ben je van harte welkom. Ook zijn wij op opzoek naar een 60+er die voor deze doelgroep wil meedenken. Aanmelden kan via secretariaat@ltvbleiswijk.nl onder vermelding Activiteiten Commissie.

Begin 2019 zullen wij ons zelf presenteren met een programma van leuke activiteiten om met elkaar op een gezellige sportieve manier te tennissen en elkaar te ontmoeten. Tipje van de sluier is dat we volgend jaar zullen starten met een gezellig openingstoernooi voor iedereen die tennist of nog twijfelt om te gaat tennissen.

Wij houden jullie op de hoogte.

Namens de activiteitencommissie;

Jose Hoppenbrouwer
Iris Lansdorp
Arjan van Santen

« Terug

» Nieuws archief