Home

Nieuws

Voorjaarscompetitie voorlopig uitgesteld naar begin mei

Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin mei. Klik hier voor het artikel op de site van de KNLTB.

Corona update met ingang van 3 maart

Het kabinet heeft op dinsdag 24 februari 2021 aangekondigd dat de lockdown inclusief de avondklok blijft gelden tot tenminste maandag 15 maart. Sporten in groepsverband voor jongvolwassenen van 18 t/m 26 jaar is vanaf woensdag 3 maart toegestaan. Dit heeft gevolgen voor verenigingen, spelers en leraren en roept uiteraard veel vragen op.

Lees meer »

Bleiswijk Open Zorg 2020 genomineerd voor Toernooi van het Jaar

Leuk nieuws!! Het Bleiswijk Open is 1 van de 3 door de KNLTB genomineerde toernooien voor Toernooi van het Jaar 2020.

 

Lees meer »

Update: De banen zijn weer bespeelbaar!

Update 20 februari: Er kan weer op de banen gespeeld worden! Veel plezier!

Update 19 februari: ondanks dat de banen er op het oog goed uitzien, kan er nog niet op gespeeld worden. "Waarom duurt het zo lang?" vragen sommigen ons. De ondergrond is nog bevroren. Door het dooien smelt de bovenste laag, maar het water kan niet weglopen, omdat het daar nog bevroren is. Je loopt dan in feite op een drijvende mat. Als we het forceren zou de toplaag kunnen loskomen, wat in het verleden 2x gebeurd is. De situatie verbetert gelukkig wel snel. De parkcommissie checkt 2x per dag of de banen al vrijgegeven kunnen worden. 

Update 18 februari: helaas zijn de banen ook vanavond nog niet bespeelbaar voor volwassenen.

Update 17 februari: helaas stuiteren de  ballen nog niet, doordat de ondergrond nog niet voldoende ontdooit is. Het is dus nog niet mogelijk om te tennissen.

 

In verband met de grote hoeveelheid sneeuw en de voortdurende vorst zijn de tennisbanen onbespeelbaar geworden. Alle trainingen zijn afgelast. De parkcommissie heeft, gezien de onveranderende weersvoorspellingen de komende dagen, alle netten laten zakken en dit zal zo blijven totdat de banen weer bespeelbaar zijn. Tot nader bericht kan er dus helaas niet getennist worden. 

 

Tenniskamp Jeugd 2021

 

Komende zomer organiseren wij voor de 12e keer het leukste tenniskamp!

In de zomer van 2021 gaan we er, samen met de kids van ATV Berkenrode en LTV Bleiswijk, weer een geweldig weekend van maken. Het tenniskamp is bedoeld voor enthousiaste jongens en meisjes van 6 tot 18 jaar. Het maakt het niet uit of je al jaren ervaring hebt of net aan tennis doet, het kamp is voor alle niveaus. Je moet wel lid zijn van of ATV Berkenrode of LTV Bleiswijk. 

Het tenniskamp vindt plaats van vrijdag 27 tot en met zondag 29 augustus 2021.

Lees meer »

» Nieuws archief